>Raamdecoratie

Raamdecoratie

De foto's zijn een greep uit onze eigen portefeuille. Prachtige stoffen en de mooiste systemen afgestemd op je bestaande of nieuwe interieur, samen uitgezocht en door ons geplaatst.

Laat je inspireren. Kom in de winkel voor advies over de mogelijkheden. Of maak direct een vrijblijvende  afspraak voor bezoek op je locatie:

De mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie zijn groot. Horizontale jaloezieën zijn te verkrijgen in aluminium, hout of stofbekleding, maar ook zelfs in leder! Diverse structuren, hout gecoat in ral kleuren of mooi natuurlijk bamboo. Rolgordijnen in bamboo, hout of stof.
De  bamboo rolgordijnen kunnen bij ons zelfs gevoerd worden! Vouwgordijnen in de meest uiteenlopende stoffen, serresystemen, plissé shades, duette en silhouette. Gordijnen kunnen uitgevoerd worden in vele variaties met bijvoorbeeld een ophangsysteem als zeilring, wave of vlinderplooi. Voor de accessoires als rails en roeden kun je bij ons een keuze maken uit vele materialen en prachtige uitvoeringen.

Contact opnemen

Onze merken raamdecoratie

Wij werken uitsluitend met vooraanstaande merken, waardoor de kwaliteit van de stoffen gegarandeerd is.