>Over ons

Combine & Design Interieur sinds 1996

Al 28 jaar weten velen Combine & Design Interieur te vinden. Vaste klanten laten graag een nieuwe uitdaging aan haar over. In de winkel proef je de sfeer. Wij houden ervan een zithoek samen te stellen met koppelbare elementen. Prachtige stoffen, spannende indelingen, schitterende kleuren verf en bijzondere verlichting afgestyled met de mooiste objecten en accessoires. De raamdecoratie is een van de belangrijke aspecten. Alles op elkaar afgestemd ontstaat er een beeld wat in balans is. Je zult er enorm van genieten.

Showrooms van onze leveranciers bieden een zeer plezierige aanvulling voor het bekijken en uitproberen van de vele zitmodules. Plezierig dat je alles onder 1 dak kunt samenstellen, persoonlijk advies en alle aandacht. Geen tijdsverspilling meer (of verkeerde aankopen ;-)

 

Saskia van Dijk: 'het creatieve brein' achter Combine & Design

Lorem ipsum

Saskia van Dijk (1969) heeft haar creatieve talenten ontwikkeld op o.a. de Mode Academie Charles Montaigne in Amsterdam. Een fantastische serie damesmantels was haar afstudeerproject; zij kocht kashmir stoffen in, liet deze verven en bewerkte ze op een bepaalde manier, waardoor er een reliëf ontstond. De eindshow vond plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Vervolgens begon zij met het ontwerpen van damesmode en kinderkleding voor diverse bekende merken.

Binnenhuisarchitectuur

Haar interesse in interieur kreeg echter de overhand. Na het volgen van diverse cursussen binnenhuisarchitectuur, stapte zij van de kledingbranche over naar de interieurbranche. Met de nieuwe mogelijkheid om haar creativiteit te bundelen en tot uiting te brengen opende zij in 1996 haar interieurzaak Combine & Design Interieur in Bussum.

Samenwerking Jan des Bouvrie

Naast haar winkel, ontwikkelde zij een intensieve samenwerking  met Jan des Bouvrie, Alice Tazelaar, Erjan Borren, Room for Living in Laren en anderen voor wie Combine & Design de complete afdeling van de raamdecoratie begeleidde en uitvoerde.

Ontwerp

Saskia is een expert in het combineren en toepassen van stoffen, materialen en kleuren. Naast het bedenken van complete interieurs voor een ieder die de sfeer aanspreekt,  ontwerpt zij ook diverse producten als tafels, lampen, gordijnen en kussens.

„Verrassend” is een veelgehoorde omschrijving van haar ideeën en ontwerpen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen! Gewoon doen!

Stuur ons een bericht